Sort by
Sort by

Les recettes de l'Atelier

Les recettes de l'atelier

Met LES RECETTES DE L’ATELIER zoeken we een balans tussen het gebruiken van vakkennis in combinatie met het respecteren van de ingrediënten. Wij geloven dat het mogelijk is om een ​​ambachtelijk merk te zijn door de waarden en authenticiteit te delen van de pure ambacht.

Sinds 2014 biedt LES RECETTES DE L’ATELIER heerlijke tabletten aan die geïnspireerd zijn op een historische delicatesse namelijk, de legendarische “Mendiants” van de artisanale chocolatiers. Elk stukje, elk vierkantje chocolade, is uniek, en dit samen met de combinatie van gedroogd fruit en heerlijk pittig en smakelijk fruit.

Deze tabletten werden al snel gevolgd door een fijner gamma van pure chocoladetabletten met stukjes amandel of gezouten karamel.

Daarnaast geeft LES RECETTES DE L’ATELIER ook het historische ganacherecept een nieuw leven met een reeks van 2 tabletten geïnspireerd op de pralines van artisanale chocolademakers. Elk stukje chocolade onthult een romig hart van heerlijk smeltende ganache, met een subtiele smaak van pure chocolade of zelfs karamel. Ten slotte biedt het merk ook een gastronomisch recept voor een tablet gevuld met marsepein.

De nieuwste toevoegingen aan het merk LES RECETTES DE L’ATELIER zijn de Bouchées met een smeuïge vulling van hazelnoot, rode vruchten of Karamel. Deze pralines zijn verpakt in een zeer elegant doosje, ideaal als geschenk of om te delen met vrienden of familie.

Nestlé werkt samen met UTZ Certified om de cacaoboeren te ondersteunen.

LES RECETTES DE L’ATELIER, ZICHTBAAR AUTHENTIEK