Sort by
Sort by

Er is altijd een Nescafé.

Er is een Nescafé voor iedereen op elk moment van de dag. Zoek je smaak, kies je intensiteit, en leun achterover, ontspan en geniet van een hoogwaardig koffiemoment.

Met Nescafé Classic begin je de dag met de perfecte ochtendkoffie. Ontdek de zachte smaak van langzaam gebrande bonen met Gold Blend of verken thuis een hele wereld van ambachtelijke koffie met Nescafé Azera.

Het is die passie om je de smaak van geweldige koffie elk moment te brengen die ons inspireert sinds 1938, toen Max Morgenthaler een koffiepoeder uitvond dat het echte aroma van de boon vastlegde, een wereldprimeur.

Nescafé moment
Altijd Nescafé
Vrouwen in een koffieveld
Our sustainability journey

1929
1938
1941
1960
1969
1986
2006
2010
2022
Vandaag
1929

Van crash naar opportuniteit

De Wall Street Crash deed de koffieprijs instorten, waardoor de Braziliaanse regering met een enorm koffieoverschot zat. Ze wendde zich tot ons voor hulp bij het bewaren van de oogst: konden we van de bonen een oploskoffie maken?
1938

Geperfectioneerd aroma

Het kostte negen jaar hard werken, maar uiteindelijk vond onze hoofdwetenschapper bij het project een koffiepoeder uit dat het echte aroma van de boon vastlegde. Bedankt, Max Morgenthaler!
1941

Steun aan de troepen

Nescafé wordt verkocht in meer dan 30 landen en maakt deel uit van het noodrantsoen van elke Amerikaanse soldaat tijdens de Tweede Wereldoorlog.
1960

Een nieuwe maatstaf voor smaak

Europa proeft voor het eerst Nescafé Gold Blend, onze zachtste en rijkste koffie ooit.
1969

Naar de maan en terug

Nescafé vergezelt de bemanning van Apollo 11, Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins, bij hun baanbrekende missie. De eerste koffie die op de maan landt.
1986

Ciao! We verwelkomen de smaak van Italië

De Italiaanse koffiecultuur komt in huis met de lancering van Nescafé Espresso en Cappuccino.
2006

De barista-ervaring in huis

We ontwikkelen onze Nescafé Dolce Gusto koffiemachine, zodat iedereen thuis kan genieten van koffie van baristakwaliteit.
2010

Steun aan de boeren

We lanceren het Nescafé Plan, wat betekent dat we enkel bij lokale telers kopen en zo duizenden koffieboerderijen helpen om op lange termijn duurzaam te werken.
2022

Plan Nescafé 2030

We breiden het werk dat we doen via het Nescafé Plan uit en versnellen het om boeren te helpen regeneratieve landbouwpraktijken toe te passen, de uitstoot te verminderen en hun levensonderhoud te verbeteren.
Vandaag

De meest favoriete koffie ter wereld

Elke seconde van de dag geniet de wereld van nog eens 5.500 kopjes Nescafé.