Heerlijke recepten voor klein en groot!

Heerlijke mousses…

De chocolademousse van la Laitière, met échte Belgische chocolade, dat is een smeuïge textuur, die de onnavolgbare smaak van Belgische chocolade verheerlijkt. Een eenvoudig, maar gul recept voor klein en groot!La Laitière Chocolademousse

Voor haar Mousse Fondant, heeft la Laitière, pure Nestlé chocolade gebruikt, voor een smeuïge en intense chocolademousse!

Met haar Mousse « Dame Blanche » pleziert la Laitière elke liefhebber van nieuwe sensaties. Deze luchtige mousse van witte chocolade is subtiel versierd met enkel streepjes lekkere chocoladesaus.

Ontdek ook de buitengewone gamma’s Feuilleté de Mousse en Secret de Mousse van la Laitière: fijne mousses gecombineerd met ofwel een krokant laagje chocolade óf een smakelijk sausje. Voor elke fan van verrassende sensaties wat wils!

La Laitière is ook de fans van specialiteiten met kastanjesmaak niet vergeten. MaronSui's, dat is een luchtige, zachte mousse, met stukjes kastanje. Simpel maar verleidelijk!

Rijstpap

 Trouw aan een traditioneel recept, is de Rijstpap Vanillesmaak van la Laitière, bereidt met de allerbeste ingrediënten (heerlijke volle melk, rijst en een vleugje room), reeds meer dan 20 jaar uw favoriete recept.

Haar heerlijke vanillecrème met onvergelijkbare smaak, zal u doen smelten van plezier!La Laitière Rijstpap

Voor een eindeloos plezier, stelt la Laitière u de Rijstpap natuur met de lekkere smaak van melk voor: de combinatie van zacht gesuikerde melk en de textuur van een witte, gulle rijst. Lekker eenvoudig!

En niet te gergeten ons heerlijk recept griesmeel pudding met vanille.

Semoule

Pudding

La Laitière PuddingEchte lekkerbekken zullen niet weerstaan aan de geur van de heerlijke vanille en chocolade Puddings van la Laitière : chocoladepudding, pudding met Petit Beurre smaak. Hun unieke smaak en typisch stevige textuur die smelt in de mond, zal vele fans plezieren!

FlanLa Laitière Flan

Het heerlijke recept van de Flan Karamel van la Laitière is bereid met lekkere melk en een karamelsausje. Een authentiek plezier voor groot en klein, dat heerlijk smelt in de mond! Deze flan kan je consumeren naar eigen wens: ofwel direct uit het potje voor de ongeduldigen, of omgekeerd uit het potje, op een schaaltje, bedekt met de heerlijke karamelsaus.

Petits pots de crème

De crèmes van la Laitière in glazen potjes zijn zo heerlijk, omdat la Laitière ze bereidt met de beste ingrediënten (volle melk, room) en volgens haar eigen vakennis. Alleen zo verkrijgen deze pleziertjes hun unieke textuur en verrukkelijke smaak.

De crèmes in glazen potjes en de Karamel Crème worden in de oven gebakken en verkrijgen zo hun unieke consistentie. In hun edele kleine glazen potjes, zullen deze producten uw gasten verrukken! De unieke relatie tussen een dunne, knapperige laag donkere chocolade en heerlijjke vanille of chocoladeCrème crème. Een uniek gevoel van kraken en smelten die iedereen zal verleiden !

Traditionele specialiteitenLa Laitière Crème met eiren

Het recept van la Laitière’s Crème met eieren met heerlijke vanillesmaak is met extra verse eieren bereid en tweemaal in de oven gebakken: eerst om de crème haar smeuïge, textuur te geven, daarna om het oppervlak zachtjes goudgeel te laten bakken.

Crème brûléeHet is met heel veel liefde en de beste ingrediënten dat la Laitière haar heerlijke Profiteroles maakt. Kleine zachte poffertjes, voorzichtig gevuld met een romige vanillecrème en overgoten met een verrukkelijke chocoladesaus. Om uw vingers bij af te likken.

La Laitière heeft zich ook laten inspireren door de wereld van de gastronomie om haar Crème Brûlée en haar Crème Caramel te bereiden. De Karamel Crème wordt in de oven gebakken, voor nog meer plezier. Voor nog meer genot, raadt la Laitière u aan om uw Crème Brûlée te bestrooien met een beetje kristalsuiker net voor u ze 5 minuutjes in de oven laat bakken. Zo verkrijgt u een extra knapperig laagje karamel op uw favoriete crème!

De amandine aux poires, knapperige peren en amandelen, vermengd met hoogwaardige ingrediënten (volle melkAmandine aux poires, verse eieren, tarwemeel), alles delicaat goud gebakken voor de grootste fijnproevers.

De baba au rhum aux zestes d'orange, een zachte biscuit gegarneerd met gekonfijte sinaasappelschil en bedekt met een smakkelijke rum siroop en een romige vanille crème.

 

 

Abrikozen, kerzen of appels façon Tatin, de clafoutis aux fruits worden gemaakt van lekkere vruchten vermengd metClafouits aux fruits hoogwaardige ingrediënten (volle melk, verse eieren, room), alles delicaat goud gebakken om u een unieke zachte structuur aan te bieden.