Uit voorzorg haalt Wagner alle variëteiten van de gamma’s pizza SENSAZIONE en BIG PIZZA in België en SENSAZIONE, BIG PIZZA en BACKFRISCHE in Groot Hertogdom Luxemburg uit de handel en roept beide gamma’s vrijwillig terug.

To Press Releases listBrussel,dec 11, 2012

Wagner heeft besloten de genoemde producten uit voorzorg uit de handel te halen. De terugroepactie heeft betrekking op producten met een houdbaarheidsdatum tussen maart 2013 (03.2013) en november 2013 (11.2013). Alle andere Wagner-producten zijn niet getroffen en absoluut veilig voor consumptie.

(De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de zijkant van de verpakking : ”Ten minste houdbaar tot einde”)

De betrokken variëteiten zijn geproduceerd in Duitsland. Deze maatregel wordt genomen nadat 2 Duitse consumenten een metalen schilfertje gevonden hebben in een pizza. Er werden geen gelijkaardig gevallen gemeld in België.

Omdat Wagner geen enkele concessie doet aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten, werd besloten de genoemde producten uit voorzorg uit de handel te halen. Wij verontschuldigen ons bij onze consumenten voor het eventuele ongemak.

Wij verzoeken de personen die één van deze pizza’s gekocht hebben, deze niet langer te gebruiken en de streepjescode uit te knippen en op te sturen naar Wagner – c/o HighCo Data- PB 05426- 1733 Asse, zodat wij het aankoopbedrag en portkosten kunnen vergoeden.

Voor meer informatie:

Telefoonnummer voor België: 0800/98016

Telefoonnummer voor Groot Hertodom Luxemburg : +32 16 270 890