Sort by
Sort by

Het gamma

 

Melk en room

 

Melk en room

 

Nestlé biedt je een volledige gamma melkproducten en Coffee Creamers aan voor alle hartige en gesuikerde culinaire bereidingen alsook voor de koffie.

 

POEDERMELK

Handig om zachtheid te brengen aan uw huisgemaakte broodjes en gebakjes. Ook ideaal voor het bereiden van uw sausen.

KOFFIEMELK

Ze is romig en geeft de koffie een zachte, romige smaak. Bestaat ook in een lichtere versie met slechts 4% vetstoffen.

GEËVAPOREERDE MELK

Ook uit deze melk werd het wa¬ter verdampt, maar er werd geen suiker toegevoegd. Met een vetgehalte van 7,5% en zijn hogere smeuïge consistentie tegenover klassieke melk, is dit een geknipt alternatief voor slagroom in sau-sjes en hartige gerechten.

GECONDENSEERDE MELK MET SUIKER

Verse melk waaruit het water ver¬dampt werd en waaraan suiker werd toegevoegd. Dit ingrediënt zorgt voor magie in de keuken: het geeft al je zoete bereidingen een warme, nostalgische touch. Ontdek ook de nieuwe Gecondenseerde Melk Met Suiker Caramel (enkel beschikbaar bij Carrefour) Bestaat ook in tube.

ROOM

Echte room zonder toegevoegde suiker, met 23% vet. Opklopbaar of gewoon het blik goed schudden en 2 uur in de koelkast laten staan om een consistente structuur te bekomen! Voor al uw hartige en zoete bereidingen zowel warm als koud.

COFFEE MATE

Deze melk heeft zijn nut, maar COFFEE MATE heeft maar één rol: de perfecte koffie te maken. Eens u COFFEE-MATE heeft ontdekt, zal u enkel dit nog gebruiken, zelfs als er melk is!