Sort by
Sort by

 

 

Als je op zoek bent naar een lonende werkervaring om je carrière te beginnen, dan zijn er veel redenen om je aan te melden voor een van onze aanbiedingen!

globe
Wereldleider in de voedingsindustrie
Wereldleider in de voedingsindustrie

Door toe te treden tot Nestlé Belgilux maakt u deel uit van een groot bedrijf dat zowel familiebedrijf is als wereldwijd aanwezig is, terwijl u profiteert van best practices. Je werkt in een dynamische en multiculturele omgeving die het leren en de persoonlijke ontwikkeling bevordert.

why-heart
Professionele begeleiding
Professionele begeleiding

Eenmaal bij Nestlé profiteert u van echte HR- en managementondersteuning: Introductiedag, onboardingsessies, regelmatige evaluaties met uw manager, tussentijdse en eindevaluaties. U ontwikkelt zich samen met onze teams die gepassioneerd zijn door hun werk en onze producten en die u helpen uzelf te overtreffen en bij te dragen aan het succes van uw projecten.

why-stairsbe
Carrièremogelijkheden
Carrièremogelijkheden

Met een focus op de ontwikkeling van de inzetbaarheid van jongeren kan deze eerste ervaring een uitstekende toegangspoort zijn tot een carrière bij Nestlé! Als je enthousiast en gepassioneerd bent en van uitdagingen houdt, zullen er zich kansen aan je voordoen, hetzij in een van onze verschillende afdelingen, divisies of internationaal.

amp
Een leerfilosofie
Een leerfilosofie
We waarderen onze mensen en cultiveren een leercultuur waarin we onze projecten leiden, mislukkingen accepteren en innovatieve ideeën stimuleren. Je krijgt vanaf de eerste dag verantwoordelijkheden en hebt ook de mogelijkheid om te werken aan projecten waar je bijzonder veel plezier aan beleeft.
team
Een aangename werksfeer
Een aangename werksfeer
Door lid te worden van Nestlé ontdekt u een informele managementstijl die ontmoetingen en uitwisselingen tussen alle medewerkers stimuleert, ongeacht hun positie in het bedrijf. Deze vriendelijke omgeving zal ertoe bijdragen dat u een menselijk verrijkend avontuur beleeft!
qualitd
Een aantrekkelijke werkgever
Een aantrekkelijke werkgever
Als een van de meest aantrekkelijke werkgevers in België voor studenten zijn we er trots op dat we actief deelnemen aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze jonge werknemers in een gastvrije en stimulerende omgeving.

Doe mee en speel een belangrijke rol in de invloed van onze merken vanaf uw eerste dag!