Sort by
Sort by

Voeding

Gezonde en smaakvolle producten

 

Als wereldleider in voeding, gezondheid en welzijn zijn wij overtuigd dat de toekomst van onze onderneming ligt in ons vermogen om mensen te helpen gezonder te eten, door een hele waaier van problemen – van vitamine- en mineralentekorten tot obesitas – aan te pakken.

 

Deze wereldwijde uitdagingen beïnvloeden onze initiatieven tot het aanbieden van voedingsoplossingen aan alle segmenten van de samenleving.

Wij moeten grote uitdagingen aannemen, zoals de mensen bereiken die zich aan de voet van de inkomenspiramide bevinden.

Onze doelstellingen

Onze strategie op het vlak van voeding, gezondheid en welzijn, waar wij al meer dan 150 jaar aan werken, berust op de overtuiging dat voedingskennis en het streven naar een betere gezondheid en welzijn steeds meer bepalend zullen zijn in de keuze van de consumenten.

Levenskwaliteit verbeteren

Om ons streven naar de productie van lekkere en voedzame voedingsmiddelen en dranken met een minimale milieu-impact te ondersteunen, doen wij een beroep op de wetenschap om de levenskwaliteit te verbeteren via voeding.

Tot gezondheid en welzijn bijdragen

Zo dragen wij bij tot de gezondheid en het welzijn van de consumenten, ook van degenen met specifieke voedingsbehoeften en degenen aan de voet van de inkomenspiramide, dankzij producten met een hogere voedingswaarde tegen lagere prijzen.

Duidelijk communiceren

Wij trachten ook de bewustwording, de kennis en het begrip van de consumenten te verbeteren met duidelijke en verantwoordelijke communicatie.

 

 

Onze acties

  • Wij investeren in de voortdurende ontwikkeling en verbetering van het voedingsprofiel van al onze productencategorieën.
  • Wij verfijnen de analyse en de nutritionele opvolging van onze recepten.
  • Wij trachten onophoudelijk in te spelen op de veranderende voorkeuren van de consumenten die, naast smaak, genot en gemak, steeds meer belang hechten aan de toegevoegde waarde op het vlak van voedingswaarde en gezondheid.    

Voortdurende verbetering van de recepten

Wij verminderen het gehalte aan zout, suiker, transvetzuren, verzadigde vetten en kunstmatige kleurstoffen met behoud van de smaak.

 

 

Wij voegen voedzame ingrediënten en heilzame micronutriënten toe aan onze producten, specificeren de aanbevolen porties en bieden hoogwaardige en voedzame voedingsmiddelen aan die toegankelijk zijn voor consumenten met een bescheiden inkomen.