Sort by
Sort by

Duaal Leren

Duaal Leren

 

Bij Nestlé zijn we ervan overtuigd dat het combineren van een theoretische opleiding met praktijkervaring een goede weg naar een baan voor jongeren is. Wij hechten dan ook veel belang aan dit programma, zoals blijkt uit de inzet van Laurent Freixe - Executive Vice President van Nestlé Zone Americas - als hoofd van het Global Apprenticeship Network (GAN Global).

Waaroom kiezel Duaal Leren?

certificate
Bereid een diploma voor en doe ervaring op
Bereid een diploma voor en doe ervaring op

Door de praktische opleiding bij Nestlé te combineren met een academische opleiding, ben je in staat om je theoretische kennis te confronteren met de realiteit van het vakgebied.

employability
Ontwikkel uw inzetbaarheid
Ontwikkel uw inzetbaarheid

Door te profiteren van gedegen advies van uw manager en echte ondersteuning, zult u veel operationele vaardigheden verwerven en uw soft skills ontwikkelen.

stairs
Een toegangspoort tot professionele integratie
Een toegangspoort tot professionele integratie

De alternerende opleiding bij Nestlé is een onmiskenbare troef voor de opbouw van uw professionele toekomst. Het geeft u de mogelijkheid om uzelf te bewijzen en om gemakkelijker te worden aangeworven aan het einde van uw opleiding.

 

Door dit programma gedurende één of twee jaar te volgen, biedt het werkstudieprogramma de mogelijkheid om praktische werkervaring op te doen bij Nestlé en tegelijkertijd een diploma te behalen door de aanwezigheid op de school en het bedrijf af te wisselen. We bieden je ook alle ondersteuning die je nodig hebt om je aan te passen aan zowel je studie als je werk in een stimulerende professionele omgeving

Orphaned C Externalvideo:

Om bruggen te slaan tussen de academische en professionele wereld nodigen wij scholen en universiteiten die geïnteresseerd zijn in samenwerking met ons uit om hier contact met ons op te nemen, door te kiezen voor "Vraag" en vervolgens voor "Werk en Stage".