Sort by
Sort by

Nestlé in het kort

Herkomst

Nestlé, waarvan de hoofdzetel gelegen is te Vevey in Zwitserland, werd in 1866 opgericht door Henri Nestlé en is nu de nummer één in Voeding, Gezondheid & Welzijn.

In 2019 behaalde Nestlé een omzet van meer dan 92,6 miljard Zwitserse frank. Nestlé bezit 403 fabrieken over de hele wereld en beschikt over 25 Research, Development & Technology Centers. 141 fabrieken zijn gelegen in zone EMENA (Europa, Midden-Oosten en Noord-Afrika).

Meer dan 291.000 medewerkers werken voor de Nestlé-groep, die actief is in 187 landen ter wereld. De Nestlé-producten respecteren de lokale cultuur en consumptiegewoonten. De merken van de groep maken deel uit van het dagelijks leven van honderden miljoenen consumenten.

De Nestlé-sites geeft u toegang tot de lokale afvaardigingen en tot de websites van Nestlé over de hele wereld.

 

Innovatie, een traditie bij Nestlé

De bedrijfsstrategie wordt gestuurd door een groot aantal fundamentele principes. Om voeding tot een bevoorrecht keuzecriterium te maken, besteden wij veel aandacht aan de voorkeuren van de consumenten en investeren wij in onderzoek, in vernieuwing en hernieuwing van ons productengamma met behoud van een evenwicht in onze geografische activiteiten en onze productielijnen.

Potentieel op lange termijn zal dan ook altijd voorrang krijgen op prestaties op korte termijn. Voor Nestlé is het een prioriteit om de consumenten producten aan te bieden die voldoen aan hun voedingsbehoeften en tegelijkertijd lekker en aangenaam zijn, en zo hun levenskwaliteit te verbeteren, ongeacht de plaats waar zij zich bevinden of het consumptiemoment.

 

The Nestlé Corporate Business Principle

The Nestlé Corporate Business Principles staan centraal in de bedrijfscultuur die wij in de loop van ons 140-jarig bestaan hebben opgebouwd.

The Nestlé Corporate Business Principles worden voortdurend aangepast en evolueren met de wereldwijde veranderingen.

De basisfundamenten van al onze acties zijn ongewijzigd gebleven sinds het ontstaan van ons bedrijf en weerspiegelen de uitgangsideeën van rechtvaardigheid, eerlijkheid en zorg en aandacht voor de mens.

De Nestlé Corporate Business Principles downloaden