Sort by
Sort by

Research and Development

 

Research & Development vormt een belangrijk concurrentievoordeel voor Nestlé. Zonder R&D zou Nestlé nooit de nummer één in Voeding, Gezondheid & Welzijn zijn geworden.

Met 25 Research, Development & Technology Centers over de hele wereld beschikt Nestlé over het grootste R&D-netwerk in de voedingssector.

Dit netwerk voor Research, Development & Technology verenigt, samen met de lokale Application Groups, meer dan 5000 medewerkers.

Bovendien versterkt Nestlé zijn R&D-capaciteit via partnerschappen voor innovatie in elke fase van het ontwikkelingsproces – van de eerste samenwerkingsfase met start-ups en biotechnologiebedrijven tot verregaande partnerschappen met zijn grootste leveranciers.

Door al zijn middelen in R&D te verenigen, kan Nestlé aan de consumenten over de hele wereld een gezonde en veilige voeding leveren van superieure kwaliteit, zowel in termen van Voeding, Gezondheid & Welzijn als van smaak, textuur of massaconsumptie. Bij Nestlé is veiligheid een factor waarover niet te onderhandelen valt en het Bedrijf biedt de consumenten producten van de hoogste kwaliteit aan.

R&D is eveneens een essentiële factor in de naleving van de lokale reglementeringen waaraan alle producten van Nestlé moeten voldoen. Nestlé is dus in staat om snel en efficiënt nieuwe producten te lanceren, in alle landen van de wereld, door de reglementaire aspecten in al haar R&D-activiteiten op te nemen, van het begin tot het einde.

De wetenschappers van Nestlé leveren ook een bijdrage tot de communicatie van de Gezondheids- & Welzijnsvoordelen van de producten naar de consumenten toe. De voedingsdeskundigen van Nestlé zijn over de hele wereld actief om ervoor te zorgen dat alle voedingsinformatie, zowel op de verpakkingen als op andere dragers, aangepast is aan de lokale consumenten en in wetenschappelijk opzicht relevant is.

Naast gezonde voeding zal de toekomst van de voeding steeds meer bepaald worden door de wetenschap. De R&D van Nestlé vertaalt voeding en voedingswetenschap in twee hoofdlijnen : 

- Onderzoeksprioriteiten op de behoeften van de consumenten baseren

- Wetenschappelijke ontdekkingen concretiseren in voordelen voor de consument en ten dienste van hem stellen

Nestlé heeft een langetermijnvisie op R&D. Deze internetpagina’s bieden een overzicht van de manier waarop de R&D van Nestlé zal helpen om de toekomst van de voeding vorm te geven.