Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SPECIAL.T en KUSMI TEA lanceren samen een nieuw assortiment thee in capsules

Back to Press releases
Brussel,
Mar 01, 2019

 

KUSMI TEA en SPECIAL.T kondigen samen de lancering aan van een nieuw assortiment thee in capsules. Beide merken zijn verheugd op deze manier de consument de beste thee te kunnen bieden, perfect geïnfuseerd.

KUSMI TEA creëert al 150 jaar uitzonderlijke thee die zijn Franse expertise weerspiegelt. Het heeft een uitgebreid netwerk van premiumboetieks. SPECIAL.T beheerst perfect de kunst om kwaliteitsthee te selecteren en te bewaren, en werkt met unieke en gepatenteerde infusietechnologie.

De consument kan nu de smaak van vier iconische melanges van KUSMI TEA proeven, die volop tot hun recht komen door de perfecte infusie van SPECIAL.T. :

  • Anastasia, de historische Earl Grey, die zwarte thee combineert met bergamot, citroen en toetsen van oranjebloesem
  • White Anastasia, de gedurfde en subtiele versie van Anastasia op basis van witte thee
  • Label Impérial, een verfijnde groene thee op basis van sinaasappel en kaneel
  • Be Cool, een infusie van planten, zoethout en pepermunt.

Vanaf maart 2019 is dit nieuwe assortiment te vinden op special-t.com en kusmitea.com in Europa, in de boetieks van KUSMI TEA in België, Frankrijk, Oostenrijk en Luxemburg, en in de shops van Nestlé in Zwitserland. Bij al die verkooppunten kan de consument ook terecht voor een theemachine van SPECIAL.T.

Over SPECIAL.T by Nestlé

In 2010 lanceerde SPECIAL.T zijn eerste theemachine om in alle eenvoud elke thee tot op de seconde en tot op de graad precies te infuseren. Vandaag is het merk op de markt in Japan en in Europa. Het biedt een collectie theemachines en een assortiment van meer dan 40 soorten thee en infusies in capsules uit de mooiste oogsten van China, India, Japan, Sri Lanka en Zuid-Afrika. Meer informatie op special-t.com.

Over KUSMI TEA

Nu al 150 jaar cultiveert KUSMI TEA traditie én moderniteit. Het merk creëert originele en iconische recepten. De melanges zijn het resultaat van authentieke knowhow. Ze worden geproduceerd en verpakt in de ateliers in Frankrijk op basis van hoogwaardige grondstoffen. Als ontmoetingsplaats voor smaken, culturen en kleuren belichaamt KUSMI TEA al vanaf het begin de schoonheid van de melanges en het plezier om te delen.

Article Type