Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
x
Change Language

Meest gestelde vragen

 • Nieuwe vacatures worden op de website gepubliceerd zodra ze ontstaan. Het is de moeite waard de website regelmatig te bezoeken om zeker te zijn dat je geen nieuwe opportuniteiten misloopt.

 • Wij vragen om alle sollicitaties online in te dienen. Op die manier heb je meer kans om in aanmerking te komen voor huidige en toekomstige vacatures.

 • Door je bij ons te registreren, kun je voor vacatures solliciteren zonder telkens je gegevens te moeten invoeren. Je zult ook je gegevens kunnen bijhouden en updaten wanneer je maar wilt, en eerdere zoekopdrachten kunnen opslaan, zodat je er snel toegang toe hebt. Onze rekruteerders houden je gegevens bij voor eventuele toekomstige opportuniteiten.

 • Als je online hebt gesolliciteerd en je e-mailadres hebt toegevoegd, dan nemen wij contact met je op via e-mail. Zorg ervoor dat het opgegeven e-mailadres juist is en dat je het regelmatig raadpleegt.

 • De rekruteringsafdeling van Nestlé waar de gegevens in onze cv-databank worden ingevoerd ter overweging ontvangt jouw cv en contactgegevens langs elektronische weg.

 • Omdat de verschillende e-mailproviders verschillende schermbreedtes gebruiken, kan de informatie die wij je sturen er vreemd uitzien, alsof ze niet goed geformatteerd is. Als dat het geval is, dan raden we je aan om de instellingen in je e-mailaccount te wijzigen. Zie de onderstaande instructies voor Hotmail en Yahoo!

  Hotmail - Selecteer Opties, Weergave-instellingen voor e-mail en wijzig de Lijnbreedte naar 132

  Yahoo – E-mailopties, Algemene voorkeuren, wijzig de Schermbreedte naar 99

 • Het proces zal verschillen van functie tot functie. Over het algemeen kan het echter een telefonisch interview en een selectie in de kantoren van Nestlé omvatten. We proberen altijd ervoor te zorgen dat je niet meer dan 3 keer moet langskomen, omdat we beseffen dat dit moeilijk kan zijn als je ver van onze vestiging woont of een andere job hebt.

 • Kijk eens naar de minimumsysteemvereisten. Het is mogelijk dat je nieuwe software moet downloaden om het goed te doen werken.