Sort by
Sort by

Onze visie

Nestlé baseert zich op wetenschappelijk onderzoek voor de ontwikkeling van haar producten. Over de hele wereld werken niet minder dan 5200 medewerkers, van meer dan 70 nationaliteiten, verspreid over 39 centra, voor de Research & Development van Nestlé.

 

De grootste researchorganisatie ter wereld

Nestlé is de enige voedingsgroep die elk jaar meer dan 1 miljard euro investeert in de Research & Development van zijn producten.

Nestlé ResearchWij hebben de grootste researchorganisatie voor voeding en levensmiddelen ter wereld evenals partnerschappen op het gebied van research met universiteiten en handelspartners.

In alle landen waar Nestlé aanwezig is, garanderen wetenschappers dat het globale beleid op het gebied van Research & Development wordt toegepast om tegemoet te komen aan de voorkeuren en de behoeften van onze lokale consumenten.

 

Een internationaal netwerk

De wetenschappelijke concepten worden toegepast en omgezet in innovaties door een internationaal netwerk.Nestlé Research

- De Product Technology Centers (PTCs) (centra voor producttechnologie) zijn elk gespecialiseerd in een specifieke sector en categorie van producten en verschaffen een deskundigheid en een knowhow om de globale ontwikkeling van de producten en de processen te optimaliseren.

- De Research & Development Centers (R&D Centres) (onderzoeks- en ontwikkelingscentra) werken nauw samen met de Product Technology Centers om tegemoet te komen aan de lokale ontwikkelingsbehoeften en om de Application Groups (toepassingsteams) te ondersteunen.

- De Application Groups (toepassingsteams) bevinden zich in de Nestlé-fabrieken en zorgen ervoor dat de producten beantwoorden aan de smaken en voorkeuren van de lokale bevolking. De Application Groups werken nauw samen met de R&D Center en PTCs voor het testen van de wetenschappelijke toepassingen, die de voorkeuren van de eindconsument zoveel mogelijk moeten benaderen.

 

Nestlé Research StructureNestlé Research Structure

 

Onze deskundigheid afstemmen

Onze vijf wereldwijde netwerken van deskundigen, die zich toeleggen op de kwaliteit, de veiligheid, de voedingswaarde, de sensoriële voorkeur, de wetenschap, de grondstoffen en de ingrediënten, garanderen dat de resultaten van de Nestlé Research gemakkelijk kunnen worden geïnterpreteerd en vergeleken door alle markten en snel kunnen worden vertaald in productinnovaties. Deze netwerken delen gemeenschappelijke normen zodat de resultaten overal in de wereld van Nestlé geïnterpreteerd kunnen worden. 

Partnerschappen voor innovatie

Door het snelle en groeiende tempo van de wetenschappelijke ontwikkelingen op wereldschaal kan één bedrijf alleen niet alle domeinen van wetenschappelijk belang volgen of een kritische interne wetenschappelijke knowhow ontwikkelen. Wij erkennen bijgevolg dat wij behoefte hebben aan samenwerking met externe partners om grotere, meer gedurfde, betere en snellere innovaties te kunnen aanbieden.

Meer weten over Innovation Partnerships and partners