Sort by
Sort by
  

Ontdek de perfecte koffie voor elk moment, in de wetenschap dat je lokale telers en duurzame landbouw steunt.

  

Onze koffiemerken

Klik hieronder voor meer informatie

Koffie verder brengen

Als het grootste koffiemerk ter wereld staat innovatie centraal bij alles wat we doen. We grijpen de kansen die opkomende consumententrends bieden. Met drie van 's werelds meest iconische koffiemerken - Nescafé, Nespresso en Starbucks - bieden we een geweldige ervaring voor iedereen, terwijl we met onze duurzaamheidsprogramma's een positieve impact hebben op de maatschappij.

We blijven streven naar smaak en kwaliteit en meer duurzaamheid in onze koffie. Daarom nemen we het voortouw met alles van koude brouwsels tot personaliseren van de koffie-ervaring door middel van slimmere machineconnectiviteit. Ons doel: de perfecte koffie leveren voor iedereen.

een man drinkt koffie
nespresso koffie
Koffiebonen

Bekijk onze koffieacties

Koffie is een van 's werelds favoriete dranken, waarvan dagelijks miljarden kopjes worden gedronken. Om de toekomst van koffie veilig te stellen, moeten we werken aan meer verantwoorde landbouw- en inkooppraktijken.

Voor sommige mensen is koffie meer dan een oppepper in de ochtend, het is hun leven. Het is dus van cruciaal belang dat we de mensen steunen die je je dagelijkse kopje koffie brengen.

De klimaatverandering vermindert de hoeveelheid bebouwbare grond waarop koffie kan worden geteeld, terwijl watertekorten de opbrengst aanzienlijk verlagen. Onze Nestlé plantenwetenschappers werken aan de ontwikkeling van koolstofarme, droogtebestendige koffievariëteiten.

Met het Nescafé Plan 2030 hebben we onze duurzaamheidsambitie voor het volgende decennium vastgelegd. We zullen met boeren samenwerken om hen te helpen regeneratieve landbouwpraktijken toe te passen die bijdragen tot het verminderen van de koolstofuitstoot en het verbeteren van de productiviteit van de boerderijen met als doel het inkomen van de boeren te verhogen.