Sort by
Sort by

Ben je geïnteresseerd in een eerste beroepservaring en een relevante opleiding? Nestlé is altijd op zoek naar ambitieuze jongeren die graag leren in een leuke en stimulerende werkomgeving!

Onze stages van 6 maanden zijn bedoeld om je kennis te laten maken met de Nestlé-cultuur, terwijl je jouw kennis en vaardigheden in de praktijk brengt. Onze stages bieden je veratnwordelijkheid vanaf de eerste dag en helpen je om je carrièrekeuze te versterken of om een andere richting te kiezen.

We bieden je een boeiende werkomgeving met stages op verschillende afdelingen, zoals ondermeer Human Resources, Marketing, Finance en Procurement. We rekruteren elk jaar ongeveer 30 stagiairs voor ons kantoor in Brussel, met een mogelijkheid om aan het einde van de stage intern te solliciteren.

Ons rekruteringsproces

We zijn vooral op zoek naar stagiairs die beginnen tussen januari en maart, en tussen juni en augustus.

Klik hier om de stagemogelijkheden in Brussel te ontdekken. Solliciteer online door je CV en een sollicitatiebrief te sturen, zodat we je beter leren kennen en waarom je geïnteresseerd bent in ons aanbod. Afhankelijk van de periodes is het mogelijk dat er geen stage-aanbiedingen online staan. Geen paniek, de kansen zullen zich snel aandienen!

Als je sollicitatie overeenkomt met het profiel dat we zoeken, nemen we contact met je op en bieden we je een eerste gesprek aan per telefoon of per video met een lid van ons recruteringsteam. Het doel is om je beter te leren kennen en je motivaties te begrijpen.

Als dit eerste gesprek positief is, nodigen wij je uit voor een tweede gesprek met je toekomstige manager. Het doel van dit interview is na te gaan of er een goede match is tussen onze organisatie en je profiel, zowel qua vaardigheden als qua bedrijfscultuur. Afhankelijk van de aanbiedingen kan je ook gevraagd worden om deel te nemen aan een korte oefening (casestudies, logica testen, strategisch denken, etc.).

Als je wilt profiteren van onze nuttige tips en trucs voor het opstellen van uw CV, sollicitatiebrief en interview, klik dan hier.

hun getuigenissen