Sort by
Sort by

Bent u een gezondheidsprofessional?

Beste gezondheidsprofessional, welkom op Nutrition Square by Nestlé! Dit deel van onze website wordt u voorbehouden als voedings- en gezondheidsexpert. Nutrition Square is namelijk uw partner voor uw consultaties! Hieronder vindt er visueel materiaal en educatieve fiches ontwikkeld door en voor voedingsdeskundigen, om uw uitleg en advies te ondersteunen tijdens uw consultaties.

Bekijk ook zeker onze wetenschappelijke actualiteit!

Materiaal die u kunt meegeven aan patiënten? Die vindt u hier! Het is wetenschappelijk gebaseerde visuele informatie en tips en tricks die ze kunnen volgen.

U kunt het materiaal online bekijken, downloaden en zelfs delen met cliënten of patiënten. We vullen dit platform - uitsluitend bestemd voor voedingsprofessionals - regelmatig aan met nieuw materiaal en artikels. Om niets te missen nodigen we u uit om lid te worden van de gesloten Facebookgroep: Nutrition Square – dietetics in practice

Met deze groep willen we u de kans geven te interageren met collega’s, te leren rond allerhande onderwerpen en ervaringen te delen! Daarnaast ontvangen alle leden in primeur het nieuwste materiaal en publiceren we er actualiteit rond voeding en gezondheid, zo blijft u up-to-date van het laatste wetenschappelijke nieuws! Heeft u vragen? Contacteer ons via de Facebookchat (of via de knop “contacteer ons” onderaan deze pagina)!

We wensen u alvast veel leesplezier toe.